Jack & Jones Skinny jeans Black Denim
Jack & Jones Skinny jeans Black Denim

Jack & Jones Skinny jeans Black Denim

Jack & Jones Skinny jeans Black Denim

Jack & Jones Skinny jeans Black Denim

Jack & Jones Skinny jeans Black Denim

  • Model: Heren Jeans 00695

€120.0  €60.0

Maak keuze:
Skinny fit jeans met rips & repairs
Met enzymen gewassen voor een versleten look
Handgemaakte en natuurlijke versleten look
Skinny jeans

- Skinny fit jeans met rips & repairs
- Met enzymen gewassen voor een versleten look
- Handgemaakte en natuurlijke versleten look
- Ritsgulp
- Het model draagt maat 31/32 en is 187 cm lang
- JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE

Original styling
Original staat voor klassieke five-pocket detailing; tijdloos, ongecompliceerd en precies zoals een jeans van begins af aan is geweest. Een model waarop je altijd kunt rekenen, zoals je dat van een goede jeans ook verwacht.

Low Impact Denim
Low Impact Denim is een initiatief van JACK & JONES dat de impact van onze was- en behandelingsprocessen op het milieu vermindert. Je kunt je eigen footprint verkleinen en de levensduur van onze jeans verlengen door de vijf eenvoudige onderhoudstips te volgen die online en aan de binnenkant van de jeans te vinden zijn.

Rips & repairs
Rips & repairs is een handmatig afwerkingsproces dat meer dan enige andere behandeling het niveau van vakmanschap in onze jeans laat zien. Rips worden handmatig geboord of met een laser gemaakt. Repairs bestaan onder andere uit stiksels, patches en inzetstukken. Er is een vaardige hand voor nodig om jeans een natuurlijke versleten look te geven.

Enzyme wash
Een milieuvriendelijk alternatief voor stonewashing door het gebruik van natuurlijke enzymen. Een enzyme wash maakt gebruik van biologische enzymen die werken op het indigo en zo de kleur van het denim lichter maken. Het resultaat is een authentieke en doorleefde look.

materiaal: 98% Katoen, 2% Elastaan
decreaseincrease